Over ons...

Lisplein 5

In 2011 zijn wij Kunstbedrijf Lisplein 5 gestart in Rotterdam Noord: een galerie, podium en ontmoetingsplek dat nieuwsgierig publiek samenbrengt met acteurs, musici en kunstenaars. Hier organiseren wij ad hoc combinaties van exposities, korte voorstellingen, concerten en interviews.

Aline de Jong

Marketeer en producent Aline de de Jong startte in 1996 in de culturele sector na het behalen van haar Masters Engelse taal- en letterkunde, en Doctoraal Bedrijfscommunicatie aan de Universiteit van Nijmegen. Zij werkte voor o.m. Concordia theater/cinema, Toneelgroep Amsterdam, de Twentse Schouwburg en Muziekcentrum Enschede, het Rotterdams Philharmonisch, de NTR ZaterdagMatinee in Het Concertgebouw, voor componist Boudewijn Tarenskeen, en het Muziekcentrum van de Omroep. Op dit moment is zij werkzaam als Manager Marketing & Communicatie bij Schouwburg Kunstmin en het Energiehuis, in Dordrecht.

Leo Hogenboom

Acteur Leo Hogenboom speelde talloze televisie, film- en theaterrollen, o.m. bij het Haarlems Toneel, Senf Theaterproducties en Stage Entertainment. Hij is de vleessnijdende vader in de commercial Wie is toch die man die elke zondag het vlees snijdt? Als groot kenner en liefhebber van taal en literatuur interviewt hij regelmatig auteurs. Op dit moment schrijft en produceert hij eigen toneelwerk en volgt hij klassiek zang bij David Visser.

een galerie, podium en ontmoetingsplek

OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Ontvang een uitnodiging zodra Lisplein 5 weer opent met een expositie, voorstelling of concert.